joi, 31 ianuarie 2013

Puscifer - Donkey Punch the Night EP 2013

Doua piese noi, coveruri dupa Queen si Accept, pe noul EP al trupei vocalului de la Tool. De incercat.


1. Bohemian Rhapsody “O.G. Mix”
2. Breathe
3. Dear Brother
4. Balls To The Wall “PIllow Fight Mix”
5. Breathe “Drumcell rework”
6. Dear Brother “Denton rework” (Big Black Delta)
7. Balls To The Wall “Silent Servant El Guapo Mix”
8. Bohemian Rhapsody “Sonoio rework”

Maynard James Keenan - vocals
Claire Acey - vocals
Juliette Commagere - additional vocals
Carina Round - additional vocals, guitar
Josh Eustis - guitar, piano
Mat Mitchell - bass, guitar, programming
Matt McJunkins - bass
Josh Morreau - bass
Zac Rae - piano
Jeff Friedl - drums, percussion

Oblivion Sun - The High Places 2013

Trupa americana, ce mai are un album la activ, scos in urma cu sase ani. Influente din clasicii progului, merita ascultat.


1. Deckard (6.35)
2. March Of The Mushroom Men (3.38)
3. Everything (2.39)
4. Dead Sea Squirrels (6.35)
5. The High Places (22.22)
i. My Eyes
ii. Awakening
iv.The Rules
v.The Cage
vi.Our Eyes

Stanley Whitaker / vocals, guitars
Frank Wyatt / keyboards, saxophones
David Hughes / bass guitar
Bill B. Brasso / drums